actualitzat: 07/04/2020
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Amb el suport de:

 
AFILIACIÓ A L’INSTITUT PIRINENC DEL GOS
DE MUNTANYA DELS PIRINEUS COMO A SOCIO PROTECTOR

Alguns arguments a favor de recolzar la tasca que estem fent des de l’Institut Pirinenc del Gos de Muntanya dels Pirineus:

• Si desitges rebre informació i assessorament elaborat por veritables especialistes d’aquesta raça, ja sigui a l’àmbit de gos de protecció de famílies i finques, o com a gos de protecció de ramats.

• Si estàs d’acord que a les nostres muntanyes han de cohabitar en equilibri les distintes espècies que mai haguessin d’haver estat extingides per l’esser humà.

• Si estàs d’acord en que els sembrats dels agricultors no s’han de perdre per culpa de les especies animals que han proliferat en excés degut a la falta de predadors.

• Si estàs d’acord en que els ramats de la ramaderia extensiva i semi-extensiva han d’estar protegits de la presència d’ossos, llops i linxs per evitar que aquests siguin menyspreats pels ramaders i pastors, evitant així la seva cacera il·legal.

• Si estàs d’acord en que las granges de pollastres i gallines ponedores en règim d’explotació extensiva ecològica han d’estar protegides dels petits carnívors silvestres i sobretot de les aus rapinyaires, algunes d’elles en perill d’extinció, evitant així la seva cacera il·legal.

• Si penses, com nosaltres, que el Muntanya de Protecció de Ramats (MPRIP) és una peça fonamental perquè pugui existir una bona cohabitació entre: agricultors-ramaders-predadors-rapinyaires.

• Si penses, com nosaltres, que els (MPRIP) que gestiona l’Institut són l’eina ideal per assolir els objectius que hem enumerat.

• Si estàs d’acord en que l’Institut del Gos de Muntanya dels Pirineus, estigui present a les principals manifestacions ramaderes del nostre entorn, para a donar a conèixer la tasca dels (MPRIP) i l’actitud que hem de prendre les persones davant de la seva presència.

• Si estàs d’acord en què la presència de l’Institut a las xarxes socials i Internet és clau perquè tot lo esmentat anteriorment arribi al màxim públic possible.

Aleshores, si es així, et proposem que et facis soci protector de l’Institut por la mòdica quota anual de 30 euros i ajudaràs a que tot això segueixi sent una realitat.

  © 2005-2018 Institut Pirinenc del Gos Muntanya dels Pirineus telf: +34 - 629 61 33 99 info@institutpirinenc.org